MAXO irányítástechnika = Minőség + megbízhatóság

Örömünkre szolgál, hogy honlapunkon üdvözölhetjük. A MAXO irányítástechnika fantázianév, egyéni vállalkozás, melyet Maczkó István közlekedésautomatikai mérnök 1993 ban alapított, garázskapuk és egyéb automatikai rendszerek forgalmazására, telepítésére.

Az eltelt idő alatt napjainkig sokféle termékkel megismerkedtünk, telepítettünk. Célunk mindíg az volt, hogy megrendelőink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal. Tevékenységünk nem csak lakosság felé orientált, ipari kapurendszerek, sorompók, üvegajtó mozgatás, nyíló-tolókapu automatizálást is végzünk. Az Önöknek kínált termékeink mind kiváló minőségűek, és megbízhatóak, garancia erre a HÖRMANN védjegy.

Telephelyünk Békéscsabán a Madách 9. szám alatt található, valamint márkatársaimon keresztül BUDAPESTEN, GYULÁN és HÉVÍZEN is állunk rendelkezésükre.

Mindaz, amit ajánlunk Önöknek:

  • > Díjtalan helyszíni felmérés, szaktanácsadás.
  • > Magas színvonalú, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szerelő munkatársak.
  • > Szervízelés, javítás.
  • > A nyitvatartási időt rugalmasan kezeljük, igény esetén szombaton vagy késő délután is fogadunk érdeklődőt, előzetes egyeztetés alapján.
  • > Ha Önnek kőművesre, villanyszerelőre is szükség van a munkához (pl. kisebb átalakítás szükséges), tudunk megbízható szakembert ajánlani!

Reméljük hogy hamarosan partnereink közt üdvözölhetjük Önt is!
Márkapartnereim nevében is: Maczkó István